Епископ стобиски Давид: Од промоцијата на „Слобода у затвору“

promocija

Од промоцијата на првото издание на книгата „Слобода во затворот“ на Архиепископот охридски и Митрополит скопски г.г. Јован, на Саемот на книгата во Белград, 26 Октомври 2007 година.