Categories
хронограф

Сведоштва: Судска наредба за фаќање и претрес на Давид Нинов

Сведоштва: судски документи, коишто сведочат за државниот прогон врз верска основа, насочен кон канонската Црква во нашата татковина, Православната Охридска Архиепископија!

наредба

Наредбата е издадена на 21. 05. 2012 година. Судскиот процес трае и денес.