Categories
хронограф

Сведоштва: Судско решение за одземање на пасошите

Сведоштва: судски документи, коишто сведочат за државниот прогон врз верска основа, насочен кон канонската Црква во нашата татковина, Православната Охридска Архиепископија!

пасоши